Kokboken‎ > ‎Matlaget‎ > ‎

Matlaget lördag 2013-10-05

skickad 19 okt. 2013 08:29 av Michael Sunvén   [ uppdaterad 9 nov. 2013 01:23 av Michael Sunvén ]

Meny

Entré: Ett Mousserande vitt torrt vin. 
Starter: Pinchos och Crostini med ärtmos & prosciutto
Förrätt: Renskavskaka med sallad och baconvinägrett
Huvudrätt: Rimmad stekt torsk med dillpesto och rotfruktskaka
Dessert: Chokladmousse med muscovadosocker

Drycker

Entré: Prosecco la Robínía Extra Dry (nr 7486) Mousserande vin , Vitt torrt
Starter: Oppigårds Golden Ale (nr 1490) Öl , Ale, Tydlig beska
Bäska Droppar (nr 214) Kryddad sprit.
Huvudrätt: Windy Peak Pinot Noir (nr 6457) Rött vin , Kryddigt & Mustigt
Pinot Gris Réserve (nr 2119) Vitt vin , Torrt, Druvigt & Blommigt
Dessert: Moscatel de Setúbal (nr 8011) Övrigt starkvin


Laguppställning

Elisabeth Sjunnesson Hedström (Värdinna), Lena Månsson, Maria Olsson, och Katarina Sunvén. 


Många diskussioner blir det...

Länk till fler bilder

Comments