Kokboken‎ > ‎Matlaget‎ > ‎

Matlaget 2015-10-03

skickad 25 apr. 2016 07:14 av Michael Sunvén   [ uppdaterad 5 maj 2016 05:07 ]
Hemma hos Hedström

Meny 

Tilltugg: Chevre chaud + Gratinerade pilgrimsmusslor
Förrätt: Sniglar provencale
Huvudrätt: Filé mignon black and white
Dessert 1) Sorterade franska ostar, kex o marmelad.
Dessert 2) Fransk vaniljglass med maränger och citronsås.

Drycker

Tilltugg: Calvet Réserve du Ciron (Nr 4029) Vitt sött vin
Förrätt: Brochet Facile (Nr 2267) Sauvignon Blanc , 2015 Vitt vin, Friskt & Fruktigt
Huvudrätt: Côtes-du-Rhône 2012 (Nr 2011) Rött krydigt vin.
Desert: Calvet Réserve du Ciron (Nr 4029) Vitt sött vin

Comments