Kokboken‎ > ‎Matlaget‎ > ‎

Matlaget 2012-10-06

skickad 13 okt. 2012 12:52 av Michael Sunvén   [ uppdaterad 14 okt. 2012 08:20 ]

Meny

Entré: Vargtass-Special = 3 cl Vodka, 3cl Vermont, lingondricka, is och frysta lingon.

Starter: Ost- och sardellkex samt Drinkpinnar med lufttorkad skinka.
Förrätt: Kräftsoppa à la Moberg.

Huvudrätt: Helstekt lammfilé med rotfruktsbea och vitlöksfrästa bönor.
Dessert: Blandade bär varvat med crème fraiche.

Drycker

Loimer Lenz Riesling (nr 4350) Vitt vin, Torrt, Friskt & Fruktigt

El Buen Amor (nr 97049) Rött vin, Stramt & Nyanserat

Moscatel de Setúbal (nr 8011) Övrigt starkvin


Laguppställning

Lena Månsson (Värdinna), Maria Olsson, Elisabeth Sjunnesson Hedström och Katarina Sunvén.

Lena, Göran och Maria


Comments