Kokboken‎ > ‎Matlaget‎ > ‎

Lördag 2015-05-09

skickad 10 maj 2015 08:24 av Michael Sunvén   [ uppdaterad 11 maj 2015 04:59 ]
Matlaget 1015-05-09

Meny

Entré: Italiensk sommardrink. 
Starter: Crostini med räkor och ricottakräm.
Förrätt: Vårens nässelsoppa.
Huvudrätt: Torskrygg med rotfrukter och varmrökt sidfläsk.
Desert: Marinerade jordgubbar med mascarponekräm.

Drycker

Entré: Campari Bitter (nr 714) Aperitif och Campo Viejo Cava Brut Reserva (nr 7782) Mousserande vin , Vitt torrt
Förrätt: Grolsch Premium Lager (nr 1640) Öl , Ljus lager, Måttlig beska och Bäska Droppar (nr 214) Kryddad sprit
Huvudrätt: Saint Clair Pinot Noir (nr 16015) Rött vin , Kryddigt & Mustigt
Desert: Prosecco la Robínía Extra Dry (nr 7486) Mousserande vin , Vitt torrt

Total kostnad: 2 757 kr ca: 345 kr / pers

Fler bilder här

Comments