Matlaget
Matlaget 2017-04-30
Återigen är det samling för matlaget. Denna gång träffas vi hos familjen Olsson. Grabbarna håller i maten. Meny
Drycker |
Matlaget 2016-05-06
Matlaget 2015-10-03
Hemma hos Hedström MenyTilltugg: Chevre chaud + Gratinerade pilgrimsmusslorFörrätt: Sniglar provencale Huvudrätt: Filé mignon black and white Dessert 1) Sorterade franska ostar, kex o marmelad. Dessert 2) Fransk vaniljglass med maränger och citronsås. DryckerTilltugg: Calvet Réserve du Ciron (Nr 4029) Vitt sött vin
|
Lördag 2015-05-09
Meny
Entré: Italiensk sommardrink. Drycker
Entré: Campari Bitter (nr 714) Aperitif och
Campo Viejo Cava Brut Reserva (nr 7782) Mousserande vin , Vitt torrt
Total kostnad: 2 757 kr ca: 345 kr / pers |
Matlaget 2014-05-30
Meny
Starter: Sillastarter
Dessert: Svenska jordgubbar med hemlagad vaniljglass DryckerEntré: Campo Viejo Cava Brut Reserva (nr 7782) Mousserande vin , Vitt torrt |
Matlaget lördag 2013-10-05
MenyEntré: Ett Mousserande vitt torrt vin.Starter: Pinchos och Crostini med ärtmos & prosciutto Förrätt: Renskavskaka med sallad och baconvinägrett
Huvudrätt: Rimmad stekt torsk med dillpesto och rotfruktskaka Dessert: Chokladmousse med muscovadosocker DryckerEntré: Prosecco la Robínía Extra Dry (nr 7486) Mousserande vin , Vitt torrtStarter: Oppigårds Golden Ale (nr 1490) Öl , Ale, Tydlig beska Bäska Droppar (nr 214) Kryddad sprit. Huvudrätt: Windy Peak Pinot Noir (nr 6457) Rött vin , Kryddigt & Mustigt Pinot Gris Réserve (nr 2119) Vitt vin , Torrt, Druvigt & Blommigt Dessert: Moscatel de Setúbal (nr 8011) Övrigt starkvin |
Matlaget 2013-05-04
MenyEntré: Ett Mousserande vitt torrt vin.Starter: Tre små sill-tapas Förrätt: Skaldjurssoppa Huvudrätt: Kalvfilé Oscar Dessert: Glass a la Hedström DryckerLachèze Brut (nr 7420) Mousserande vin, Vitt torrtGrolsch Premium Lager (nr 1640) Öl, Ljus lager Bäska Droppar (nr 214) Kryddad sprit. Sibling Rivalry Sauvignon Blanc Semillon (nr 6021) Vitt vin, Torrt, Friskt & Fruktigt. Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Vigne Nuove (nr 2144) Rött vin, Kryddigt & Mustigt. LaguppställningLars-Göran Olsson (Värd), Paul Månsson, Göran Hedström och Michael Sunvén. Hela gänget utom fotografen |
Matlaget 2012-10-06
MenyEntré: Vargtass-Special = 3 cl Vodka, 3cl Vermont, lingondricka, is och frysta lingon.
DryckerLoimer Lenz Riesling (nr 4350) Vitt vin, Torrt, Friskt & Fruktigt
El Buen Amor (nr 97049) Rött vin, Stramt & Nyanserat
Moscatel de Setúbal (nr 8011) Övrigt starkvin
LaguppställningLena Månsson (Värdinna), Maria Olsson, Elisabeth Sjunnesson Hedström och Katarina Sunvén. |
Matlaget sammanträder lördag 2012-05-12
Meny
Entré: Geisweiler Monopole Crémant de Bourgogne Brut (nr 7685) Drycker
Entré: Geisweiler Monopole Crémant de Bourgogne Brut (nr 7685) Mousserande vin, Vitt torrt
LaguppställningenMatlaget från nedan vänster: Pålle, Göran, LG och DoDo |