Kokboken‎ > ‎Fisk‎ > ‎

Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök!

skickad 6 jan. 2012 10:23 av Michael Sunvén   [ uppdaterad 11 nov. 2012 08:34 ]

Ingredienser för 4 pers.

  • 4 st torskrygg
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 paket bacon
  • 3 scharlottenlökar, finhackade
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk fransk senap
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 dl gräslök

Gör så här:

Salta och peppra torsken. Lägg i ugnsfast form.
Blanda samman alla övriga ingredienser utom osten. Förstek baconen och löken. 
Häll över fisken och sist strö över riven ost.
In i ugnen på 225°C i 20 min.

Servera med pressad potatis och sallad!
Comments